Segona derrota seguida pel Sarrià (34-22)

El Sarrià tanca la primera volta de la fase de permanència a Plata amb la tercera derrota seguida, aquest cop a Aranda del Duero i sense tenir opcions en cap moment. L’equip de Josep Espar té 5 partits encara i l’equip que marca la salvació 5 punts, 6 perquè hi té l’average particular desfavorable

El 4-1 inicial quan no s’havien superat els 5 minuts obligava Josep Espar a demanar temps mort i malgrat una exclusió local l’Aranda arribaria a situar el 14-7 al marcador i arribar a la mitja part 18-9 després d’un gol en segona opció posterior a l’aturada de Toro. El conjunt local mantenia la progressió en la segona meitat fins el 24-12 i, quan a 10 minuts estava 28-18, l’exclusió de Pep Arnau feia que s’entrés en un intercanvi amb la diferència estabilitzada en els 10 gols fins que un 4-0 situava el 34-21.