Golf

Pablo Larrazábal s’assegura la participació en l’Obert britànic i en el campionat de la PGA

El jugador barceloní escala fins al quart lloc del DP World, l’antic circuit europeu, després de la victòria en l’ISPS Handa Championship disputat a Salou

El barceloní Pablo Larrazábal, de 38 anys, ha escalat fins al quart lloc del DP World, l’antic circuit europeu, després de la victòria en l’ISPS Handa Championship disputat a Salou i de retruc s’ha assegurat una plaça en dos dels majors de golf, el campionat de la PGA i l’Obert britànic. Amb 1142,7 punts, el professional català només té davant seu el noruec Viktor Hovland (1893,2), el nord-irlandès Rory McIlroy (1729,1) i el belga Thomas Pieters (1528,5). El moianès Adri Arnaus, que no va tenir un bon cap de setmana, és el 31è (369,3).

Pel que fa al rànquing mundial, Larrazábal progressa de la 68a a la 47a posició, mentre que Arnaus perd tres llocs i ara és 84è. El líder és el nord-americà Collin Morikawa, seguit pel basc Jon Rahm.

Amb el triomf a Salou, Larrazábal suma el segon títol de la temporada després que fa un mes ja s’imposés en de l’Obert MyGolflike de Sud-àfrica. Aleshores, el barceloní va guanyar el play-off de desempat amb l’anglès Jordan Smith i Arnaus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)