Golf

Larrazábal continua en acció

Golf. Quatre dies després de la seva victòria a Salou, el barceloní afronta com un dels favorits el Catalunya Championship, del DP World Tour, que comença avui a Caldes de Malavella

Només quatre dies després de la seva victòria en el Handa Championship, que es va disputar a l’Infinity Lakes de Salou, Pablo Larrazábal afronta com un dels favorits el Catalunya Championship, torneig del DP World Tour, que des d’avui i fins diumenge es jugarà en el PGA Catalunya de Caldes de Malavella. Aquesta temporada el barceloní ha guanyat dos tornejos d’aquest circuit, i ja en suma set en la seva carrera. Pablo Larrazábal ocupa la quarta posició del rànquing del DP World Tour, abans conegut com circuit europeu. Hi competiran més de 150 jugadors i també hi seran presents els barcelonins Eduardo de la Riva i Eduard Rousaud, el moianès Adri Arnaus i Pep Anglès, de Sant Andreu de Llavaneres

Hi destaca la presencia del basc Adrian Otaegui –segon a Salou– i de quatre guanyadors més d’algun torneig del circuit aquest curs,el danès Nikolai Hojgaard, el neozelandès Ryan Fox, el xinès Ashun Wu i l’escocès Even Ferguson. El torneig es disputarà al camp Stadium Course, considerat un dels tres millors d’Europa, i que ha estat la seu de tres Open d’Espanya (2000, 2009 i 2014), nou fases finals de l’Escola de Classificació Europea (del 2008 al 2016), i també l’European Amateur Team Championship del 2021. L’exigent recorregut té 6.723 metres de llarg per als seus 18 forats i un par de 72. Alguns dels forats han estat remodelats especialment per al torneig.

Aquest any es compleix el 50è aniversari de la creació del circuit europeu, el PGA European Tour. El primer torneig va ser l’Obert d’Espanya, que es va jugar l’any 1972 al Club Golf de Pals, al Baix Empordà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)