Tennis taula

L’Asisa Borges Vall busca el segon títol de lliga de la seva història

El conjunt de les Garrigues juga demà davant la seva afició el partit de tornada de la final contra l’Arteal

L’Asisa Borges Vall es juga demà (17 h) el títol de la superdivisió en el partit de tornada de la final de la lliga que disputarà a la seva instal·lacions contra l’Arteal Santiago. El conjunt de les Garrigues surt amb avantatge ja que es va imposar en el partit d’anada a Galícia per 2-4. Malgrat això els lleidatans tenen respecte pel conjunt de Santiago de Compostel·la, que té un gran potencial, i Marc Duran, Joan Masip, Viktor Brodd i Alberto Lillo hauran d’estar al seu més alt nivell per aconseguir el triomf.

El Borges buscarà guanyar el seu segon títol de campió de lliga de la seva història després del que va assolir la temporada 2010/11, i pot aconseguir un doblet, ja que en aquesta mateixa campanya va guanyar la copa. S’espera un ple absolut en les seves instal·lacions del Centre de Tecnificació de Les Borges Blanques. El partit es podrà seguir en directe per Les Borges TV.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)