Futbol sala

L’Industrias empata en l’últim minut a casa (3-3) contra el Burela, el cuer

S’ha avançat amb un 2-0 en el primer quart d’hora

L’Industrias Santa Coloma ha empatat a casa contra el Burela (3-3), el cuer, en un partit on s’ha avançat amb un 2-0 en els primers minuts i en la segona part ha anat per darrera i només ha empatat en l’últim minut. Els colomencs s’han avançat en el segon minut de partit amb un gol de Cardona i el mateix jugador ha fet el 2-0 en el minut 12. L’Industrias ha dominat més en la primera meitat, però s’ha arribat al descans amb un ajustat 2-1. En els primers minuts de la segona part el conjunt gallec ha empatat. Els colomencs han tingut ocasions i a set minuts del final ha atacat de cinc buscant la victòria, però ha encaixat el 2-3 un minut després. L’Industrias ha creat ocasions, però el 3-3 de Sepe no ha arribat fins el darrer minuts de partit.