Tennis

Marina Bassols, endavant en l’ITF Pola Giverola de Tossa de Mar

La primera edició del torneig internacional de tennis femení (25.000 $) es disputa fins diumenge

Marina Bassols ha superat la turca Berfu Cengiz per 6-4, 3-6 i 1-6 en 1h54 en la segona ronda de l’ITF Pola Giverola de Tossa de Mar que es disputa fins diumenge. El torneig té25.000 $ en premis i allotjament a les instal·lacions de l’hotel, de quatre estrelles, propietat d’Azora European Hotel and Lodging i gestionat per la cadena hotelera gironina Med Playa. La blanenca, que havia eliminat Clàudia Hoste en la primera ronda (6-3 i 6-2) jugarà contra la romanesa Ioana Rosca en els quarts de final, que havia eliminat la primera cap de sèrie, la croata Jana Fett (236 rànquing WTF).

L’ITF Pola Giverola és la primera de les tres competicions que formen el circuit Costa Brava Pirineu de Girona de tennis femení, hi ha 60 jugadores de 20 països. L’l’ITF Sol Gironès Ciutat de la Bisbal (del 8 al 15 de maig) i ITF Platja d’Aro 365 (del 16 al 22) completen el circuit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)