Futbol sala

L’Industrias cedeix per la mínima contra l’Inter (2-3)

L’equip colomenc haurà de continuar persistint en les quatre jornades que resten per assegurar-se una plaça en els ‘play-off’ al títol

L’Industrias Santa Coloma ha perdut per la mínima contra l’Inter Movistar (2-3) en un partit molt vistós i en què l’equip madrileny ha acabat imposant la seva major eficàcia ofensiva. Els golejadors colomencs han estat Roger Bermusell (22’) i Tomas Drahovsky (37’). Amb aquest resultat, el conjunt de Javi Rodríguez haurà de continuar persistint en les quatre jornades que resten per assegurar-se una plaça en els play-off pel títol, mentre que els de Tino Pérez es col·loquen momentàniament segons. El partit ha començat amb un minut de silenci en record de les tres persones mortes aquesta setmana en un incendi a la ciutat.

En la primera meitat, el conjunt colomenc ha alternat fases de domini en què ha fet lluir Jesús Herrero amb uns últims minuts fatídics que han propiciat els dos gols visitants. Un mal control d’Uri Santos en la posició de tanca ha deixat la pilota morta a Borja Diaz (16’), que no ha perdonat tot sol davant de Borja Puerta. La segona urpada de l’Inter s’ha originat en un córner mal executat per l’Industrias i que ha desencadenat una transició letal culminada per Cecilio (17’).

La segona part ha començat amb un ensurt de Pol Pacheco, que ha frustrat Borja amb una gran aturada. L’Industrias ha retallat diferències amb una acció individual de Khalid. Envoltat de rivals i des del terra ha assistit a Roger Bermusell (22’), que s’ha anticipat a la defensa rival. L’alegria li ha durat ben poc a l’afició colomenca. En un altre contraatac l’equip madrileny ha marcat el tercer, amb una remtada ajustada al pal de Rafa López (25’). Javi Rodríguez ha apostat pel porter jugador a 4:45 pel final. Però el segon gol local ha arribat quan atacaven amb quatre. Drahovsky ha recuperat una pilota en defensa i amb una paret amb David Peña ha rubricat el seu vintè gol a la lliga. El pivot eslovac ha disposat de diverses oportunitats més, però el pal o les grans aturades de Jesús Herrero han impedit l’empat colomenc.