Ciclisme

Adrià Pericas torna a guanyar el Memorial Antonio Miguel Ramírez

El corredor del Purito-Tadesan-Nuria ja va ser el vencedor de la cursa per a cadets el 2021

Adrià Pericas (Purito-Tadesan-Nuria) és el vencedor de la 13a edició del Memorial Antonio Miguel Ramírez, disputat en dos dies a Palafrugell amb els millors corredors de Catalunya en la categoria cadet i les seleccions de Navarra i del País Basc.

Roger Pareta i Pericas van dominar la primera etapa, de 67 quilòmetres amb sortida i arribada d’Esclanyà i els alts de Gualta, Ullastret i Mas Torrent a més d’algun tram de terra. El navarrès Iker Gómez López era tercer a 28 segons i un grup de quatre entrava a 2:45.

Martí Pratginestós (Purito-Tadesan-Nuria) s’adjudicava la segona etapa, de 59 quilòmetres amb un espectacular i exigent final al Far de Sant Sebastià, amb un minut respecte Joel Munté, també del Purito-Tadesan-Nuria, el basc Marco Martín i Pericas, que tenia la general assegurada amb 21 segons de diferència sobre Pareta.

Núria Hidalgo (Costa Brava Mediterranean Foods) va guanyar en la categoria cadet per davant de Laia Galbany (UC Les Franqueses) i Laura Martínez (Tot net-Terrassa) i, en l acategoria júnior, el triomf va ser per a Júlia Borràs (CAF Turnkey Engineering).