L’Atlètic Barceloneta jugarà els quarts de la Champions contra el Pro Recco

ACTAULITZACIÓ. El Zodiac Atlètic Barceloneta, que ja estava classificat per jugar la final a vuit de Belgrad (2 al 4 de juny) ha guanyat avui a la piscina del Jadran Split amb autoritat en la darrera jornada del grup A de la fase de grups de la Champions per 13-15 (3-5, 2-3, 4-4 i 4-3). El conjunt català acaba quart i s’enfrontarà al poderós Pro Recco italià, el campió del grup B. El triomf del Novi Belgrad serbi, tercer i amb el qual té l’average desfavorable, per 11-13 a la piscina del Radnicki serbi, sisè sense cap possibilitat, i del Telekom Budapest contra el Brescia (8-6), que ja era primer abans del partit, han evitat que l’equip d’Elvis Fatovic millorés la quarta plaça.

El conjunt català, que en la primera volta s’havia imposat per 11-6, no ha començat bé però quan perdia per 3-1 ha reaccionat amb virulència amb un parcial de 0-4 i ha acabat el primer quart amb avantatge (3-5). El partit s’ha igualat en el tercer quart (4-4) i s’ha posat relativament costerut en el darrer, quan el Jadran s’ha situat a només un gol (13-14) i 3:18 per davant. Un gol de Bustos i una pilota interceptada en defensa per Granados han posat punt i final a la reacció local. Els màxims golejadors del conjunt d’Elvis Fatovic han estat Luke Pavillard (3), Felipe Perrone (3) i Fran Fernández (2).