Tennis

Les catalanes Marina Bassols i Rebeka Masarova, als quarts del Sol Gironès

La blanenca Marina Bassols ha remuntat conta la grega Despina Papamichail quant tenia el partit molt costerut i s’ha plantat als quarts de final –4-6, 7-5 i 6-3–del Sol Gironès Ciutat de la Bisbal d’Empordà, el torneig femení més important de Catalunya (100.000 dòlars més hospitalitat). Bassols s’enfrontarà demà a l’andorrana de 16 anys Vicky Jiménez –número 6 del món júnior i campiona de l’obert d’Austràlia de la categoria el 2020–, que ha superat la hongaresa Jani Reka-Luca (5) per 7-6 (9) i 6-2.

L’altra catalana en els quarts és Rebeka Masarova (4), que s’ha desfet de la italiana Cristiana Ferrando per 6-4, 4-6 i 6-2 en un altre partit prou complicat. Se les haurà amb la nord-americana Asia Muhammad (8).

L’australiana Olivia Gadecki (7), per la seva banda, ha quedat fora per 6-3 i 7-5 contra la letona procedent de la prèvia Daniela Vismane, que jugarà davant de la xinesa Xinyu Wang. La número 1 del torneig, la neerlandesa Arantxa Rus (74a de la WTA) –subcampiona de l’edició del 2021–, ha quedat eliminada contra la russa Erika Andreeva (240a), que l’ha superat per 4-6, 6-3, 2-0 i abandonament. La seva rival serà la mexicana Renata Zarazua, que ha vençut a l’argentina Solana Sierra per 6-1 i 6-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)