El Fraikin Granollers fa un mal partit i empata (23-23) contra el Puente Genil

Els vallesans han estat molts minuts sense marcar i han encaixat el darrer gol a deu segons del final

El Fraikin Granollers ha fet un mal partit i només ha empatat a casa contra el Puente Genil (23-23). Els vallesans han estat molts minuts sense marcar en l’inici de la segona meitat, però tot i això han arribat al darrer minut amb avantatge (23-22). Els cordovesos han fet el gol de l’empat a deu segons del final. El Granollers podria perdre demà la segona posició si el Benidorm guanya a casa el Valladolid. Els andalusos s’han assegurat la permanència.

L’inici de partit ha estat encertat i el Granollers s’ha avançat amb un 4-0. El Puente Genil ha donat la volta al partit (9-10) i s’ha arribat al descans amb una mínima avantatge local de 14-13. En els primers minuts de la segona meitat els vallesans han estat molt desencertats en atac, han estat quinze minuts sense marcar, i els andalusos s’han posat per davant 14-16. El porter Rangel ha aguantat l’equip dins el partit, ha fet 22 aturades, i el Granollers s’ha tornat a posar per davant. El partit s’ha mantingut ajustat i amb el 23-22 s’ha xiulat un penal contra els vallesans. Rangel l’ha aturat, però el refús l’ha agafat un jugador del Puente Genil i ha fet l’empat definitiu. Chema Márquez ha anotat set gols i Sergio Franco sis.