Tennis

Xinyu Wang i Erika Andreeva, finalistes en l’ITF Solgironès de la Bisbal

En les semifinals s’han desfet de l’andorrana Vicky Jiménez (6-1, 3-6 i 6-1) i la nord-americana Asia Muhammad (7-5, 6-7 i 6-3), respectivament

La xinesa Xinyu Wang (2) i la russa Erika Andreeva jugaran demà (10.30 h) la final de l’ITF W100 Solgironès Ciutat de La Bisbal d’Empordà després de superar l’andorrana Vicky Jiménez (6-1, 3-6 i 6-1) i la nord-americana Asia Muhammad (7-5, 6-7 i 6-3), respectivament. Wang, número 89 de la WTA, ha fet valer la seva condició de segona favorita i ha acabat amb les aspiracions de la jove andorrana de 16 anys. Jiménez ha reaccionat en el segon set, però en el tercer ha tornat a sucumbir a les grans restades de la xinesa sobre el seu segon servei. L’altre finalista serà Andreeva, de només 17 anys i provinent de la prèvia, i que s’ha refermat com la gran revelació del torneig després de vèncer la nord-americana Muhammad, de 31 anys, en un duel que s’ha allargat fins a les 3 hores.

Vicky Jiménez, en dobles

L’andorrana Vicky Jiménez ha tingut jornada ben intensa perquè poc després de la semifinal perduda en el quadre individual ha jugat la final de dobles. La seva persistència ha trobat premi perquè aquí s’ha emportat el premi gros jugant amb la mexicana Renata Zarazua com a parella de joc. L’andorrana i la centreamericana han assolit el títol després de superar les primeres caps de sèrie, les britàniques Alicia Barnett i Olivia Nicholls, per 6-4, 2-6 i 10-8.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)