Tennis

Novak Djokovic aixeca el sisè Masters 1000 de Roma i trenca una sequera de mig any sense títols

El tennista serbi s’ha imposat a Stefanos Tsitsipas, per 6-0 i 7-6

El serbi Novak Djokovic (1) ha trencat la sequera de més de mig any i ha obtingut el seu sisè títol del Masters 1000 de Roma després de vèncer el grec Stefanos Tsitsipas (6-0 i 7-6 en 1h36), que arribava a la final molt desgastat físicament. De fet, el primer parcial ha estat un monòleg del tennista serbi. Sense transcendència amb el servei, sense energia i sense rumb, Tsitsipas ha vist impotent com Djokovic li passava per sobre en mitja hora de joc.

En el segon set ha canviat el guió. El tennista hel·lè ha reviscolat. Amb el suport del públic, delerós per veure una final més competida, ha sumat el seu primer joc i ha anat guanyant en confiança, sobretot quan ha aconseguit el seu primer trencament en el quart joc. Djokovic ha passat per uns moments de dubtes, però ha estat capaç de tornar-li el break al seu rival en el novè joc. Els dos tennistes han conservat el servei amb solvència i s’han hagut de jugar el set en el desempat. En el tie-break s’ha mantingut l’equilibri i se l’ha apuntat el de Belgrad, per un ajustat 7-5.

Iga Swiatek allarga la bona ratxa

En la final femenina, la polonesa Iga Swiatek ha fet valer la seva condició de principal favorita i ha revalidat el títol després de desfer-se amb solvència de la tunisiana Ons Jabeur, per un doble 6-2. Amb l’èxit a la capital italiana, Swiatek allarga la seva ratxa de victòries a 28 partits consecutius, que li ha permès conquerir els cinc últims tornejos que ha jugat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)