Esports de muntanya

La Marató del Trail Cap de Creus , per a Daniel Castillo i Cèlia Balcells

Daniel Castillo i Cèlia Balcells són els vencedors de la Marató del Trails Cap de Creus, disputat el cap de setmana al Parc Natural del Cap de Creus amb distància de 43 quilòmetres i 2100 metres de desnivell positiu dissabte i les Trail i Express diumenge.

Thibault Leroy va mirar d’escapar-se a les primeres de canvi en la cursa i Daniel Castillo i Alejandro Villarino es mantenien a una distància prudencial per acabar primer i segon, amb el francès tercer i Pau Capell quart. Castillo es va escapar a Cadaqués per anar en solitari fins a a Roses i acabar en 4h03:17. Villarino entrava a 14 minuts i Leroy a 22.

En dones, l’abandonament de Ragna Debats quan liderava la cursa permetia Cèlia Balcells inscriure el seu nom en el palmarès de la prova després de 5h02:58. Abril Torrent a 15 minuts i Carlotta Finn a 41 completaven el podi.

Arnau Aranda i Àngels Llobera i el belga Raoul Raus i la francesa Manon Maury guanyaven la Trail (22 km con 1.100 m de D+) i l’Express (11,5 i 550). Toti Bes i Adrià Canimas i Elena Pueyo i Paula Fabregat eren segons i tercers en la Trail i Jospe Pagès i Marc Cassany i Cecilia Andion i Laura Sitjà completaven els podis de la distància més explosiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)