Handbol

Mem: “Tenia dues o tres ofertes més fortes econòmicament, però vull continuar fent història al Barça”

El lateral francès desgrana en una entrevista als mitjans oficials del club blaugrana les claus de la seva renovació. Diu que se sent com a casa i pensa que aquí és el millor lloc per continuar creixent amb el repte de guanyar més Champions

El lateral francès Dika Mem (París, 1997) ha concedit una entrevista als mitjans oficials del Barça en què desgrana alguna de les claus de la seva renovació amb el club blaugrana fins al 2027. “Tenia dues o tres ofertes més fortes a nivell econòmic, però aquí estic molt a gust i ara tinc l’oportunitat de fer història, de fer-me un nom en aquest club. Vull seguir amb el Barça a dalt de tot i guanyar essent un actor principal d’aquest projecte. A partir d’aquí, a veure si jo també puc tornar aquesta felicitat al camp jugant bé i guanyant títols, que és el més important”, assegura l’internacional francès, que en els últims temps ha estat sota el focus per la seva continuïtat o no en el club blaugrana.

Com a casa

En aquest sentit, ha incidit en els motius de la seva renovació. “Decideixo seguir al Barça perquè aquí estic gairebé com a casa. Vaig arribar molt jove, però sempre vaig dir que volia fer història en aquest club. Penso que de mica l’estic fent i vull seguir en aquest sentit. Per mi és un gran orgull i una gran il·lusió. És el que he volgut des de l’inici. Estic molt content de poder seguir amb el club”, remarca. I hi insisteix: “Quan ho penso, crec que aquí és el millor lloc per mi. Hi visc bé, puc guanyar cada any i és el que volia; ser un actor principal d’un projecte, i això és el que faré en els pròxims anys. A nivell personal, he crescut, tinc una vida molt bona i en l’handbol ja vaig poder lluir per primera vegada la samarreta de la selecció [francesa]. Aquí vaig guanyar els primers títols i exactament això és el que m’omple; guanyar títols, créixer com a persona, però també com a jugador i arribar al màxim possible a nivell individual, i penso que és el que estic fent.”

El creixement

Mem també s’ha referit a la seva evolució i al major pes que ha adquirit tant a la pista com al vestidor blaugrana. “A vegades em costa d’assimilar-ho, sobretot aquest any. Ja porto dos o tres anys jugant bé, intentant ser el més regular possible durant tot el curs, però aquest any encara més. I és que ja formo part del grup dels quatre capitans. No és una cosa que m’hauria imaginat. Sempre penso quan vaig arribar aquí, en la meva primera roda de premsa vaig dir que venia per aprendre. Sis anys després, no pensava arribar on soc ara. A vegades em costa perquè ja no tinc 18 anys, però tampoc 30. És una cosa que m’agrada, que està bé per mi , però a vegades em costa assimilar”, reitera.

Fam de títols

Pel que fa als 33 títols assolits, es mostra orgullós, però a la vegada ambiciós: “Em sembla molt bé i és un orgull d’haver guanyat tots aquests títols, però tinc més gana sobretot de Champions. L’any passat vaig guanyar la primera. Va ser un èxit, va ser una cosa molt bonica i ara vull repetir i tornar a guanyar-la.” En aquest sentit, recorda el moment d’aixeca el trofeu al Lanxess Arena de Colònia: “Estic segur que aquella imatge és la més bonica des que soc al club. He guanyat molts títols, però la Champions és una cosa especial. Hi ha jugadors que no tenen la sort de poder-la jugar. Jo no la volia aixecar en aquell moment, perquè em pensava que no em corresponia. Era dels joves de l’equip i no formava part del quartet de capitans, però els companys em van dir que l’agafés i aixecar-la va ser una cosa especial per mi. És un moment que recordaré segur”, rememora.

Un emblema

Amb la renovació, Mem considera que pot deixar una gran empremta en el club blaugrana. “La gent confia en mi i el club confia en mi. Ara amb la renovació fins al 2027 estaré un mínim de 10 anys en el club. No hi ha molts jugadors que hagin estat 10 anys en el Barça, però també dic que puc arribar encara més lluny i per mi el més important és guanyar i tornar a guanyar aquesta Champions. I si em puc convertir en un emblema del club guanyant Champions seria molt bonic”, sentencia.

EL PROTAGONISTA

Vull seguir amb el Barça a dalt de tot i guanyar essent un actor principal d’aquest projecte
És un orgull haver guanyat tots aquests títols, però tinc més gana, sobretot de Champions
Amb la renovació fins al 2027 estaré un mínim de 10 anys en el club.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)