Tennis

La prèvia de Roland Garros es queda sense jugadores catalanes

Les quatre que hi havia han perdut en el primer partit

La fase prèvia de Roland Garros s’ha quedat sense jugadores catalanes. Les quatre que hi havia, Georgina Garcia, Aliona Bolsova, Andrea Lazaro i Rebeka Masarova han quedat eliminades en el primer partit que han disputat. Només queda en el quadre principal Paula Badosa, la número 3 del món.

La darrera en ser eliminada ha estat la barcelonina Rebeka Masarova, que és la 23a cap de sèrie de la qualificació i 124 del rànquing mundial, i ha estat derrotada per 6-3, 6-7 (7) i 4-6 per la sèrbia Olga Danilovic (174 del món) en 2h30. La palafrugellenca Aliona Bolsova, 226 del rànquing mundial, ha perdut contra la jugadora de Liechtenstein Kathinka Von Diechmann (184 del món) per un doble 4-6 en una hora i mitja. Aliona Bolsova, va arribar als vuitens de final de Roland Garros l’any 2019.

També ha perdut en la primera eliminatòria la barcelonina Andrea Lazaro, 183 del món, contra la sueca Mirjam Bjorklund, 31 favorita de la prèvia i 150 del món, per 3-6 i 4-6 en 1h22. La barcelonina Georgina Garcia va ser eliminada dilluns per la russa Natalia Vikhlyantseva per 3-6 i 6-7 (4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)