Golf

Larrazábal i Arnaus tornen a jugar un ‘major’, i demà inicien el PGA

Pablo Larrázal i Adri Arnaus tornen a disputar un dels quatre grans tornejos del circuit, i a partir de demà afronten el campionat PGA, el segon ‘major’ del 2022. El barceloní no estava present en un dels quatre grans tornejos –Masters d’Augusta, Open Britànic, PGA i US Open–, des de l’any 2017 i el moianès des del 2019. Els dos catalans estaran acompanyats pel biscaí Jon Rahm i el castellonenc Sergio García en el Southern Hills Country Club de Tulsa, a Oklahoma (Estats Units).

Pablo Larrazábal jugarà el setzè ‘major’ de la seva carrera i el vuitè PGA. El seu millor resultat va ser el 30è lloc a l’Open Britànic del 2011, mentre que en el PGA va acabar en la 45a posició l’any 2011. El barceloní, que ha guanyat dos tornejos del DP World Tour aquest 2022, es va guanyat el dret a estar present en el PGA al ser primer en l’ISPS Handa de Salou. Adri Arnaus es va guanyar la plaça per jugar el PGA després d’imposar-se en el Catalunya Championship de Caldes de Malavella. Serà el seu debut en el PGA i només ha disputat dos grans tornejos l’any 2019, l’US Open, on va ser 58è i l’Open Britànic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)