Tennis

Bassols i Maristany superen la primera ronda de l’ITF W25 de Platja d’Aro

Marina Bassols i Guiomar Maristany han superat la primera eliminatòria de l’ITF W25 de Platja d’Aro. La blanenca Marina Bassols, tercera cap de sèrie, ha derrotat en una hora i per un còmode 6-2 i 6-0 la colombiana Maria Paulina Pérez-Garcia, una jugadora que venia de la fase prèvia. La barcelonina Guiomar Maristany ha superat per 6-3 i 7-6 (5) la valenciana Leyre Romero en dues hores i tres minuts de joc. La tercera jugadora catalana del quadre principal del torneig, la barcelonina Clàudia Hoste, ha perdut en el seu primer partit contra la jugadora de Malta que havia superat la fase prèvia Francesca Curmi per 6-4 i 6-0 en 1h23.

En la segona eliminatòria Marina Bassols s’enfrontarà precisament a Francesca Curmi, mentre que Guiomare Maristany jugarà contra l’argentina Solana Sierra que després de superar la prèvia ha derrotat la suïssa Leonie Kung per 6-3 i 6-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)