Ciclisme

Dainese remunta en els darrers metres i guanya a l’esprint l’onzena etapa del Giro

Carapaz suma una bonificació de tres segons i puja a la segona posició de la general

Alberto Dainese (DSN) ha guanyat a l’esprint l’onzena etapa del Giro que ha sigut completament plana. L’italià ha fet una gran remuntada en els últims metres i en el darrer instant ha superat el colombià Fernando Gaviria (UAE) que ja es veia com a guanyador. Aquesta és la tercera victòria d’etapa d’Alberto Dainese en la seva carrera. L’etapa de 203 km amb arribada a Reggio Emilia ha sigut molt tranquil·la i el pilot ha consentit una escapada de dos corredors en els primers cent quilòmetres. A falta de 58 km per la meta el belga Pries de Bondt (Alpecin) s’ha escapat i ha arribat a tenir una màxima diferència d’un minut i mig. El pilot sempre l’ha tingut control·lat i l’ha atrapat a un quilòmetre i mig del final, quan els equips del velocistes han començat a preparar l’esprint.

En la general l’equatorià Richard Carapaz (Ineos) ha agafat una bonificació de tres segons en un esprint especial i això l’ha situat segon amb el mateix temps que el portuguès João Almeida (UAE), a 12 segons del líder el sevillà Juanpe López (Treck).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)