Natació

Els campions olímpics de 10 km acaben primers en l’estatal d’aigües obertes de Banyoles

Els campions olímpics a Tòquio dels 10 km han finalitzat en la primera posició del campionat d’Espanya d’aigües obertes que s’ha disputat a l’estany de Banyoles. L’alemany Florian Wellbrock s’ha imposat en la cursa masculina i la brasilera Ana Marcel Cunha en la femenina.

Florian Wellbrock ha dominat els 10 km masculins, ha encapçalat la prova des de molt aviat i ha guanyat amb 1h48:30. La segona posició ha sigut pel seu compatriota Niklas Frach amb 1h48:40. El títol estatal l’ha aconseguit el nedador de Cartagena Alberto Martínez que ha ocupat la desena posició final (1h49:40), mentre que en l’onzena plaça i subcampió estatal ha acabat Guillem Pujol (CN Mataró (1h50:10).

En la cursa femenina Ana Marcela Cunha ho ha tingut més complicat amb les seves rivals i ha guanyat més ajustadament (1h58.20) a la neerlandesa Sharon van Rouwendaal, la subcampiona olímpica. El títol de campiona estatal ha sigut per Maria de Valdes, del CN Liceo (1h59:00). Demà es disputaran els 5 km.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)