Ciclisme

Tercera victòria d’etapa per a Demare al Giro

Arnaud Demare ha sumat el sue tercer triomf en la tretzena etapa del Giro, entre Sanremo i Cuneo amb 150 quilòmetres i un port de tercera a 96 de la meta, en la què els velocistes tenien el dia marcat en vermell. Nicolas Prodhomme (Ag2R), Julius Van den Berg (EF), Mirco Maestri (Eolo) i Pascal Eenkhoorn (Jumbo-Visma) formaven l’escapada del dia, que superaria els sis minuts de marge però que a menys de 30 veia com el pilot, amb intents de tall aprofitant el vent per part de l’Israel, accelerava el ritme i homes com Richie Porte (Ineos) com a perjudicats per la maniobra.

La diferència a 9,5 per acabar era d’un minut just i el pilot els atrapava superada la pancarta de l’últim quilòmetre amb Julius Van den Berg havent fet un únic intent abans i amb els Groupama liderant l’esprint perquè Arnaud Demare superés Fernando Gaviria (UAE), Mark Cavendish (Deceuninck) i Phil Bauhaus (Bahrain).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)