Atletisme

Mònica Clemente guanya la medalla d’or en la perxa de l’Iberoamericà

Sara Gallego i Marina Martínez es classifiquen per la final de 400 m tanques i 800 m

Mònica Clemente (Avinent Manresa) ha guanyat la medalla d’or en la perxa del campionat Iberoamericà que s’ha iniciat a La Nucia. La manresana ha saltat 4,30 m i ha fet la mateixa marca que la brasilera Juliana de Menis però l’ha superat perquè ha fet menys nuls durant el concurs. La tercera posició ha sigut per la basca Malen Ruiz de Azua amb 4,25 m.

Sara Gallego (New Balance) s’ha classificat per la final dels 400 m tanques amb la segona millor marca. La barcelonina ha guanyat amb solidesa la segona sèrie amb un registre de 56.39. La millor marca l’ha fer la porto-riquenya Grace Juliette Claxton amb 55.91. En els 800 m Marina Martínez (New Balance) ha acabat segona de la seva sèrie, però han desqualificat a la primera i l’ha guanyat amb 2:05.92. La vilassarenca ha passat directament a la final i ho ha fet amb el quart millor registre. La millor ha sigut la guanyadora de la segona sèrie, la brasilera Jaqueline Beatriz Weber amb 2:05.42.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)