Tennis

Ramos serra les dents i venç Kokkinakis a Roland Garros

ACTUALITZACIÓ. Albert Ramos (42è de l’ATP) ha guanyat avui una marató contra l’australià de 26 anys Thanassi Kokkinakis (85è) en un duel extenuant i ple de matisos que s’ha resolt en un tie-break del quart acte evitant el cinquè parcial: 6-4, 4-6, 6-4 i 7-6 (5) en quatre hores i 7 minuts. El maresmenc, que ha apel·lat a la solidesa, ha sobreviscut als 19 aces del seu rival. El rival de Ramos en la segona eliminatòria serà el murcià Carlos Alcaraz, la nova sensació del tennis mundial, que ha derrotat a l’argentí Juan Carlos Londero (141è de l’ATP) per 6-4, 6-2 i 6-0 en una hora i 50 minuts.

L’alemany Alexander Zverev (3) ha debutat amb triomf clar i net per 6-2, 6-4 i 6-4 contra l’austríac procedent de la prèvia Sebastian Ofner (218è). Demà jugaran Novak Djokovic (1) i Rafa Nadal (5).

Un altre austríac, Dominic Thiem, per la seva banda, ha perdut per 6-3, 6-2 i 6-4 contra el bolivià Hugo Dellien i encadena dues eliminacions a la primera a París en un torneig en què va ser finalista el 2018 i el 2019 i semifinalista el 2016 i el 2017.