Golf

Justin Thomas rubrica una remuntada espectacular i obté el seu segon campionat de la PGA

Ha superat el també nord-americà Will Zalatoris en el desempat en un final dramàtic per al xilè Mito Pereira, que s’ha acomiadat del títol amb un doble ‘bogey’ en l’últim forat. El català tanca la seva bona estrena en el torneig en la 30a posició

El nord-americà Justin Thomas, de 29 anys, ha conquerit a Tulsa el seu segon campionat de la PGA després de superar el seu compatriota Will Zalatoris (275, -5) en els tres forats de desempat i d’un final dramàtic per al xilè Mito Pereira, que amb un doble bogey en el forat 18 ha vist com se li escapava un títol que tenia a les mans.

Bon debut d’Arnaus

El català Adri Arnaus ha acabat en la 30a posició, amb la seva pitjor targeta de les tres jornades (72, 68, 70, 73), per un total de 283 cops (+3). El moianès ha fet dos bogeys, només començar, en el primer i el quart forat, un doble bogey en l’onzè i només ha pogut redreçar el rumb amb un birdie en el quinzè. En tot cas, gran actuació d’Arnaus, que debutava en aquest segon major de la temporada.

Thomas recupera 7 cops

Vencedor el 2017 a Charlotte, Thomas ha fet valer la seva experiència per rubricar una remuntada espectacular, la tercera millor de la història en el torneig. El jugador nord-americà afrontava la jornada final a 7 cops del líder, Pereira, però quatre birdies en els nou últims forats l’han catapultat fins al capdavant amb una targeta de 67 cops (-3), per un total de 275 (-5). Per forçar el desempat, Thomas necessitava una errada de Pereira i aquesta ha arribat en l’últim forat. El xilè en tenia prou amb el par per cantar victòria, però de sortida ha enviat la bola a l’aigua i amb el cop de penalització no ha pogut evitar el doble bogey que el condemnava a la segona posició. Thomas ha aprofitat la bona inèrcia de la jornada per superar Zalatoris, que havia signat un últim recorregut amb 71 cops, en els tres forats de desempat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)