Tennis

París acomiada la campiona

Tennis. Roland Garros. Krejcíková, segona favorita, perd (1-6, 6-2 i 6-3) contra Parry, de 19 anys i 97a del món. Swiatek, primera cap de sèrie, supera sense problemes el primer partit

La campiona de Roland Garros de l’any passat i segona favorita d’aquesta edició, la txeca Barbora Krejcíková, va ser eliminada en el seu debut a la pista central Philippe Chatrier de París. La francesa Diane Parry, de 19 anys i 97a del rànquing mundial, la va guanyar per 1-6, 6-2 i 6-3 en 2h08. Krejcíková va fer 45 errades no forçades i va notar el temps d’inactivitat, ja que no jugava des del febrer per una lesió al colze. La txeca va dominar el primer set (1-6) i es va avançar en el segon amb un 0-2, però va perdre sis jocs consecutius i la francesa va iniciar la remuntada i va anivellar el partit (6-2). En el tercer set, la txeca es va tornar a situar amb un 0-2, i Parry, fent el seu millor joc, va signar la victòria (6-3).

La que no va fallar va ser la primera favorita i número 1 mundial, la polonesa Iga Swiatek, que va guanyar en 54 minuts (6-2 i 6-0) la ucraïnesa Lesia Tsurenko, 119a del rànquing mundial i que va superar la fase prèvia. La japonesa Naomi Osaka, guanyadora de quatre grans eslams, va perdre el primer partit a París contra la nord-americana Amanda Anisimova (27) per 7-5 i 6-4.

Triple 6-2

L’estrena de Rafael Nadal a París va acabar amb una plàcida victòria per un triple 6-2 contra l’australià Jordan Thompson en dues hores i un minut. El cinquè favorit i tretze cops campió es va mostrar sòlid en el seu joc de dreta i amb el seu servei, i no va tenir problemes al peu, que es va lesionar en els vuitens del Masters 1000 de Roma, quan se li va reproduir la lesió crònica que hi té. El rival de Rafael Nadal en la segona eliminatòria serà el francès Corentin Moutet (139 del món), que va derrotar el suís Stan Wawrinka per 2-6, 6-3, 7-6 (2) i 6-3. Novak Djokovic va començar la defensa del títol de Roland Garros amb una plàcida victòria contra el japonès Yoshihito Nishioka per 6-3, 6-1 i 6-0. El serbi, primer cap de sèrie, va aconseguir la victòria en 1h58 contra el 94è jugador del rànquing mundial, que només va aguantar els cinc primers jocs, i després va ser completament superat.

QUADRE MASCULÍ

Nadal i Djokovic s’estrenen amb victòries plàcides en tres sets i dues hores de joc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)