Ciclisme

Dries De Bondt s’endú la última etapa per als esprintadors

Dries De Bondt (Alpecin) és el guanyador de la divuitena etapa del Giro, de 151 quilòmetres amb final a Trevisso i, per la presència de dos ports, de quarta categoria al quilòmetre 25 i el 102, adequada per als especialistes als esprints; que s’han vist sorpresos per la fuga

Edoardo Affini (Jumbo), Magnus Cort Nielsen (EF), Dries De Bondt (Alpecin) i Davide Gabburo (Bardiani) formaven la fuga del dia, que coronat el segon port tenien un marge de dos minuts i mig respecte el pilot, estirat pels equips dels velocistes que tenien el cap de cursa a dos minuts quan passaven per sota de la pancarta dels 40.

El final de l’etapa era amb dues voltes a un circuit d’11 quilòmetres i en la primera Juanpe López (Trek) quedava tallat amb un grup de 30 i, quan sonava la campana, la diferència entre els favorits i els escapats era d’un minut.

Els quatre s’han disputat l’etapa frec a frec en els últims 300 metres, amb el que quedava de grup entrant a 15 segons i Dries De Bondt emportant-se el triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)