Tennis

Alcaraz mostra el seu gran joc i arriba als vuitens de Roland Garros

Derrota per 6-4, 6-4 i 6-2 un sòlid Korda

Carlos Alcaraz s’ha classificat pels vuitens de final de Roland Garros al derrotar per 6-4, 6-4 i 6-2 el nord-americà Sebastian Korda (27) en dues hores i vuit minuts. El murcià, sisè cap de sèrie, s’ha convertit als seus dinou anys en el jugador més jove en arribar als vuitens del torneig de París des que l’any 2006 ho va fer Novak Djokovic. Carlos Alcaraz ha fet tota una demostració del seu bon joc davant un rival sòlid. El murcià no ha cedit ni un dels seus serveis i el Korda només ha disposat de quatre pilotes per trencar-lo, tres en un mateix joc.

Rafael Nadal, cinquè cap de sèrie ha derrotat per 6-3, 6-2 i 6-4 el neerlandès Botil van de Zandschulp (26) en 2h11. Rafael Nadal, tot i perdre el servei en el primer joc, s’ha mostrat molt sòlid i segur en els dos primers sets i en el tercer s’ha situat amb un 4-0. El neerlandès ha reaccionat, l’hi ha trencat un cop el servei i ha intentat complicat el final del partit al manacorí, que s’ha acabat imposant per 6-4. El rival de Rafael Nadal en els vuitens serà el canadenc Felix Auger-Aliassime (9) que ha derrotat per 7-6 (3), 7-6 (2) i 7-5 el serbi Filip Krajinovic en tres hores.

Novak Djokovic ha superat amb molta comoditat per 6-3, 6-3 i 6-2 l’eslovè Aljaz Bedene, el 195 del rànquing mundial. El número 1 mundial i primer favorit, s’ha imposat en només 1h44, i ha dominat completament. El serbi no ha cedit ni una vegada el seu servei i l’eslovè només ha tingut una pilota de trencament. El proper rival de Djokovic serà l’argentí Diego Schwartzman (15) que ha derrotat per 6-3, 6-1 i 6-2 el búlgar Grigor Dimitrov (18).

El tercer favorit, l’alemany Alexander Zverev, també ha guanyat en tres sets però ha necessitat 2h48 per derrotar el nord-americà Brandon Nakashima, 75 del rànquing, per 7-6 (2), 6-3 i 7-6 (5).

Granollers, endavant

El barceloní Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos (4) s’han classificat pels vuitens de dobles al derrotar per 6-2, 5-7 i 6-0 els francesos Adrian Mannarino i Albano Olivetti.

En el quadre femení la nord-americana Coco Gauff, de 18 anys i divuitena favorita, ha eliminat a l’estònia Kaia Kanepi, que la doble l’edat amb 36 anys, per 6-3 i 6-4..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)