Handbol

El Fraikin Granollers vol rematar el subcampionat en l’últim partit de lliga a casa

L’equip d’Antonio Rama només ha de puntuar diumenge contra el Valladolid (17 h) per assegurar-se el segon lloc, una fita que no aconsegueix des de fa 29 anys

El Fraikin BM Granollers té diumenge la possibilitat de rematar la lliga Asobal amb el subcampionat, una fita que no assoleix des de fa 29 anys, des de la temporada 1992-93. Sota el comandament de Manolo Montoya, l’equip vallesà va quedar aquell curs per davant del Barça i només va cedir contra el Teka Santander d’Emilio Alonso. Diumenge, el conjunt d’Antonio Rama només necessita puntuar contra l’Atlético Valladolid (17 h) per assegurar-se la segona plaça, independentment del que faci el Bidasoa Irún contra el Benidorm (17 h).

En aquestes circumstàncies, és evident que l’última jornada de la lliga Asobal reuneix molts al·licients. “És un partit molt especial. És el final de la lliga i ens hi juguem molt contra un equip que competeix molt bé i que també s’hi juga coses en la part baixa. També serà l’últim partit d’alguns jugadors aquí a casa [Edgar Pérez, Álex Márquez i Chema Márquez], serà l’últim partit al Palau i segur que els aficionats també tindran ganes de veure el final d’una gran temporada. Hem de valorar molt la temporada que s’ha fet, independentment del resultat de diumenge. El que sí tenim molt clar és que haurem de treballar com cada partit per poder treure els dos punts. Si aconseguim els dos punts, haurem complert l’objectiu i, per tant, no hem de pensar en res més que en això”, remata Antonio Rama, el tècnic vallesà.

Després d’aquest partit, el Fraikin Granollers encara haurà de competir en la copa Asobal, que es disputa el cap de setmana vinent a Saragossa. El seu rival en semifinals serà precisament el Bidasoa Irún.

El Palau d’Esports ha de ser una festa

Des del club, volen que l’últim partit de l’equip a casa sigui una festa i per aquest motiu han organitzat diferents activitats paral·leles. Els Diables de Granollers donaran la benvinguda al primer equip, a la mitja part es farà el reconeixement a tots els conjunts del club i en acabar el partit els aficionats podran compartir una estona amb els jugadors en el bar a la fresca. Així, abans del partit es pintaran les cares amb els colors del club, es podrà votar la nova mascota del club i es farà un sorteig benèfic per Ucraïna d’una samarreta i una pilota signada pels jugadors dels primers equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)