El Barça tanca la lliga amb una victòria solvent a Lleó (31-36)

Les aturades de Gonzalo (17) i els gols de Mem (7) han estat els factors desequilibrants a la segona part

El Barça ha tancat la lliga Asobal amb una treballada victòria a la pista de l’Ademar de Lleó (31-36). El conjunt blaugrana sempre ha portat el comandament, tot i que no ha pogut obrir forat fins a la segona part, amb les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas (17 i 36%) i els gols de Dika Mem (7) com a factors diferencials.

L’equip blaugrana ha començat amb Frade en el pivot, i Janc com a central, formant una primera línia amb dos esquerrans, juntament amb Mem, a més de Cindric en l’altre lateral. Els primers 20 minuts han estat un intercanvi de cops. Semblava que amb les primeres rotacions el Barça agafava embranzida (12-15), però dos gols consecutius del coreà Kim Jin-Young (6 a la primera meitat) ha tornat a ajustar el resultat fins al 16-18 al descans.

En la segona part, el Barça ha continuat portant la iniciativa, amb diferències que han oscil·lat entre els 2 i els 6 gols. El conjunt lleonès ha anat cedint terreny, sobretot per les intervencions de Gonzalo sota els pals i les canonades de Mem.

La lliga s’acaba per al Barça, però encara li quedarà la copa Asobal, el 4 i 5 de juny a Saragossa, i sobretot la final a quatre de la Champions, el 18 i 19 a Colònia.