Ciclisme

Jai Hindley assalta el lideratge a la Marmolada

Ciclisme. L’australià afrontarà la contrarellotge final del Giro amb 1:25 de marge respecte de Richard Carapaz, destronat al Passo Fedaia

El Passo Fedaia, al massís de la Marmolada, va dictar sentència. L’australià Jai Hindley (Bora) va deixar el Giro pràcticament liquidat després d’escapar-se de l’equatorià Richard Carapaz (Ineos) en els 3 km finals de l’ascensió, amb pendents de fins al 15%, i prendre-li el lideratge de la general per 1:25 de marge. Una diferència que hauria de ser suficient per conservar sense problemes la maglia rosa amb vista a la contrarellotge final d’avui a Verona (17,4 km). El basc Mikel Landa (Bahrain) tampoc va poder respondre a l’atac de Hindley, impulsat pel seu company d’equip, l’alemany Lennard Kämma. Landa, però, manté la tercera plaça i té a l’abast la segona, ja que es va quedar a 26 segons del ciclista equatorià.

Victòria per a Covi

El triomf d’etapa va ser per a l’italià Alessandro Covi (UAE), el més fort de l’escapada del dia que inicialment formaven quinze corredors i on va tornar a reclamar el focus el terrassenc Antonio Pedrero (Movistar), quart a la línia de meta, a 1:36 del vencedor.

19a etapa (168 km)
1r A. Covi (UAE) 4h46:34
2n D. Novak (Bahrain) a 32
3r G. Ciccone (Trek) a 37
4t A. Pedrero (Movistar) a 1:36
6è J. Hindley (Bora) a 2:30
9è M. Landa (Bahrain) a 3:19
11è R. Carapaz (Ineos) a 3:58
General
1r J. Hindley (Bora) 86h07:19
2n R. Carapaz (Ineos) a 1:25
3r M. Landa (Bahrain) a 1:51
27è A. Pedrero (Movistar) a 1h48:22
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)