Futbol sala

El Pozo deixa sense ‘play-off’ a l’Industrias i serà el rival del Barça

El Barça guanya el Jimbee Cartagena (3-5), mentre que Industrias empata contra els murcians (2-2)

L’Industrias ha empatat a cas contra el Pozo Múrcia (2-2), ha acabat la lliga novè i s’ha quedat sense play-off. El conjunt murcià, vuitè, serà precisament el rival del Barça, que ha vençut a la pista del Cartagena (3-5) i ja era primer de la fase regular. Els quarts es jugaran en una eliminatòria d’anada i tornada, prevista per dimecres i divendres vinents.

L’equip blaugrana ha sortit a no especular i ha signat un inici fulgurant. El primer gol del partit ha arribat al primer minut del partit, i ha sigut obra del pitxitxi del conjunt culer, Ferrao, que porta ja vint-i-quatre gols a la lliga. El segon gol del partit ha sigut obra de Víctor Pérez, el seu tercer gol de la temporada. El tercer gol l’ha marcat el jove jugador, Bernat Povill en una badada de la defensa rival. Sisè gol del jugador culer. Al descans, un 0-3 a favor de l’equip culer. L’equip local ha reduït diferències al marcador amb gol obra de Solano. Carlos Ortiz ha tallat l’intent de remuntada de l’equip local, marcat el quart gol del partit pel conjunt culer, el cinquè de la temporada pel jugador. El jugador local, ‘Bebe’, ha marcat el segon gol del conjunt local. El tercer gol local ha sigut obra de Motta. Bernat Povill, amb el segon gol de la tarda, ha certificat la victòria de l’equip culer, un partit que ha finalitzat amb el marcador final de 3-5.

L’Industrias Santa Coloma també ha començat marcant un gol a l’inici del partit, obra de Tomas Drahovsky. El segon gol de l’equip colomenc ha sigut obra del capità de l’equip, David Álvarez. El Pozo, ha marcat el primer, obra de Marcel, i uns minuts més tard ha igualat el marcador, amb un gol de Fernando. Ha remuntat l’equip visitant. El partit s’ha hagut d’aturar per un tall del subministrament de llum al pavelló. El partit ha finalitzat amb el marcador final de 2-2 i que ha fet que l’equip colomenc no pugui disputar els play-off, després d’anar per davant durant tot el partit.

El Pozo Múrcia, que ha estat durant quasi tot el partit fora de les eliminatòries pel títol, ha remuntat a l’equip colomenc, i serà el rival del Barça.