Waterpolo

Homenatge a López Pinedo

Waterpolo. El llegendari porter català tanca la seva etapa com a jugador i contribueix decisivament al triomf de l’Atlètic Barceloneta contra el Hannover que li atorga el cinquè lloc de la Champions

Hannover 10 At. Barceloneta 12

WASPO98 HANNOVER:Schenkel; Corusic, Macan (2), Real, D. Brguljan (1), Schipper, Muslim (3), Nagaev (4), Kubish, M. Brguljan, Schuetze, Winkelhorst i Goetz.ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:López Pinedo; Famera (2), Granados, Munárriz (2), De Toro, Larumbe (2), Pavillard (1), Fernández, Asensio (1), Perrone, Biel, Bustos (4) i Aguirre.PARCIALS:2-0, 2-3, 2-6 i 4-3.ÀRBITRES:Alexandrescu i Dervieux.

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta va tancar la final a vuit de la Champions amb un triomf contra el Waspo98 Hannover que li atorga la cinquena posició en un duel marcat de principi a fi pel protagonisme de Dani López Pinedo. L’etern porter mariner, a punt de fer 42 anys, va disputar els seus últims minuts com a jugador i ho va fer amb la solvència que el caracteritza. Va aguantar l’equip en el tram inicial i va acreditar uns números molt superiors (deu aturades i 55% d’encert) al seu homòleg a la porteria rival. Va ser ovacionat en la presentació, a cada aturada, per la vintena d’aficionats mariners desplaçats a la capital sèrbia, i especialment a 1:53 del final, quan va ser substituït pel jove Unai Aguirre, i no va poder reprimir les llàgrimes d’emoció. També va ser l’últim partit amb els colors de l’Atlètic Barceloneta per a Álvaro Granados, que el curs vinent jugarà al Novi Belgrad.

El partit va començar fent pujada per a l’Atlètic Barceloneta (2-0), amb nombroses pèrdues de pilota en atac. L’equip mariner va reaccionar en el segon quart (2-3) i en el tercer va rematar la feina, amb un festival de gols (2-6) que va saber gestionar fins al final.

El Pro Recco, en els penals

En la pugna pel títol, el Pro Recco es va tornar a emportar el premi gros, el desè del seu palmarès, i repetint corona, una fita que no s’aconseguia des dels anys 2007 i 2008, precisament pel mateix conjunt italià. El Novi Belgrad va portar la iniciativa, però Zalanki va forçar l’empat final i va decidir en la tanda de penals (16-17).

EL PROTAGONISTA

Em pensava que ho portaria amb més naturalitat, però quan ha arribat el moment m’he emocionat molt
Dani López Pinedo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)