Rugbi

SERGI GUERRERO

TÈCNIC UES

“El Baldiri Aleu parla sol. Tenim la millor afició”

Com han viscut des de dins una temporada tan especial com la d’aquest any?
Nosaltres vam començar a escriure una aventura junts fa quaranta setmanes i, setmana a setmana, aquest grup s’ha anat cohesionant més, s’ha convertit en un molt bon equip de rugbi, un equip que ha cregut, que ha tingut confiança en si mateix i que ha volgut competir per tot i al final ha guanyat el títol a Sant Boi.
Han demostrat que aquest camp és un fortí.
El Baldiri Aleu parla per si sol, sempre ens porta i ens acompanya. És la millor afició que hi ha en aquesta lliga. I la mentalitat d’aquest equip, que sempre competeix, sempre lluita i mai es dona per vençut. I això ens ha donat un extra per estar sempre dins de competició. I quan la segueixes i no abaixes els braços, acabes traient coses positives.
Com veu el futur ara que són campions?
Amb aquests jugadors, mentre tinguin ganes de competir i lluitar en cada partit i en cada competició, la Santboiana viurà una molt bona salut esportiva.
Va viure fa setze anys l’última victòria en la lliga com a jugador, ara l’ha guanyat com a entrenador. Té millor regust ara o abans?
Bé, quan la vaig viure com a jugador, fa setze anys, era dins del camp, controlava el que feia jo, el meu joc, era molt jove i anava a dos-cents per cent pel camp donant-ho tot. Ara, des de la posició d’entrenador, estàs intentant controlar moltes més variables, intentant fer un pla de partit i enfocar les coses correctament perquè els jugadors estiguin confiats i vulguin jugar al seu màxim nivell. Patim molt per ells, però alhora estem tranquils perquè sabem que els nostres jugadors s’ho deixen tot.
Quina ha estat la clau del títol de lliga?
Per mi la clau ha estat el grup humà. Hem estat quaranta setmanes treballant sense descans, tots els dimarts, dimecres, divendres; els viatges, les reunions i tot això ha fet que el grup s’hagi cohesionat i ha fet un grup humà increïble. Són com una família i això es trasllada al terreny de joc, on tots els jugadors van a l’una.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)