Handbol

El BM Granollers accepta la invitació per aspirar a jugar la pròxima edició de la lliga de Campions

L’equip vallesà ja té la plaça per competir a la Lliga europea, però ha respost afirmativament a la proposta de l’EHF i la federació espanyola per ser un dels candidats a jugar la màxima continental. Si la resolució final és positiva seria el primer cop que hi competeix

El Fraikin BM Granollers ha acceptat la invitació per part de la Federació Europea d’Handbol (EHF) per optar a jugar la pròxima edició de la lliga de Campions. Com a segon classificat de l’última lliga Asobal, l’equip vallesà ja tenia assegurada la seva participació a la Lliga europea –la segona competició continental–, però l’EHF i la Federació Espanyola d’Handbol han convidat el club granollerí a presentar la sol·licitud per disputar la màxima competició continental. En cas que la seva sol·licitud sigui una de les escollides, aquesta seria la primera participació del Fraikin BM Granollers a la lliga de Campions.

El club vallesà va acceptar dimarts la invitació i ara queda a l’espera de la resolució final per saber si participarà o no a la propera Lliga de Campions.

Antonio Rama, sorprès i il·lusionat

El tècnic del Fraikin BM Granollers Antonio Rama s’ha mostrat sorprès per la proposta, però ho considera tot un estímul per continuar el procés de creixement de l’equip. “Ha estat una sorpresa. Sabem que serà molt complicat perquè hi ha equips molt potents que estan en la mateixa situació que nosaltres i de lligues molt potents, però el simple fet que tinguem l’oportunitat de presentar les nostres credencials perquè ens puguin escollir com a equip de Champions ja ens dona moltes ganes de continuar. Si pogués ser, seria espectacular per Granollers, espectacular pel club i per tot l’equip. Ho veiem com una cosa complicada, però amb moltíssima il·lusió i tant de bo ens podem veure involucrats en aquesta grandíssima competició i omplir el Palau de gent amb partits de moltíssim nivell. Si després no es dona el cas hi hem de jugar la lliga Europea sabem que també és una grandíssima competició, també amb equips molt potents, però si més no que se’ns hagi ofert aquesta possibilitat ja és una grandíssima notícia”, sentencia el tècnic vallesà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)