Futbol sala

El Barça supera el Pozo (1-3) i s’apropa a les semifinals de lliga

Ferrão (8’) i Matheus (16’ i 32’) han estat els golejadors del conjunt blaugrana, que dissabte tindrà la possibilitat de rematar la feina al Palau (19 h)

El Barça ha guanyat el primer assalt dels quarts de final de lliga a la pista d’El Pozo Múrcia (1-3) i té ben encarat l’accés a les semifinals. La tornada serà dissabte (19 h) al Palau Blaugrana. El líder de la lliga sempre ha anat amb una marxa més que el rival i ha tingut en Ferrão (8’) i Matheus (16’ i 32’), per partida doble, els seus golejadors.

En els primers minuts, l’equip de Diego Giustozzi ha intentat sorprendre el Barça amb un atac amb cinc jugadors. Ha estat una estratègia efímera. L’ambient a la grada era més aviat fred, però sobre la pista no hi havia concessions i en 5 minuts la parella arbitral ja s’ha vist obligada a mostrar cinc targetes grogues, tres pels locals i dues pels blaugrana. Dídac ha hagut de fer una intervenció de mèrit davant de Mati Rosa en una recuperació de Rafa Santos. El porter arenyenc ha salvat el primer gol i tot seguit ha iniciat la jugada de la primera diana blaugrana. Ha servit a Carlos Ortíz, que de primera ha centrat a Pito perquè assistís a Ferrão i inaugurés el marcador (8’). La rèplica local ha arribat en un servei de córner molt ràpid, en què Fernando (11’) ha sorprès la defensa catalana. Matheus ha trencat l’equilibri amb una genialitat (16’) abans del desaans. Ha arrencat al contraatac i ha superat la pressió d’un defensa i la sortida de Juanjo amb un detall exquisit, retallant amb l’esquerra i definint amb un toc subtil amb la dreta.

Després de la represa, el Pozo ha fet un pas endavant pressionant la sortida de la pilota blaugrana. El conjunt de Jesús Velasco ha superat aquest mal tràngol a partir del control de la pilota i ha tornat a prendre el pols al partit. L’equip amfitrió acabava de cometre la cinquena falta i el Barça ha respost amb el segon gol de Matheus (32’), que ha afusellat la porteria rival després d’una gran assistència de Ferrão. Restaven 7:43 de partit i el Pozo ha apostat pel porter jugador. Feia estona que el conjunt murcià jugava amb foc i la sisena falta ha propiciat un doble penal pels blaugrana. El xut de Sergio Lozano (37’), però, ha estat rebutjat per Juanjo. L’equip català s’ha sabut defensar i l’1-3 ja no s’ha mogut del marcador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)