Atletisme

Laura Redondo i Sara Gallego superen els rècords estatals de martell (71,63 m) i 400 m tanques (54.87)

La llançadora afegeix 23 centímetres a la marca assolida a Tarragona i la velocista rebaixa en 33 centèsimes el seu millor registre de l’any passat a Tallin

Les atletes del Barça Laura Redondo i Sara Gallego han acaparat el focus en les primeres proves de la final de la lliga de divisió d’honor a La Nucia (Marina Baixa) després de superar els seus rècords respectius de llançament de martell (71,63 m) i 400 m tanques (54.87).

L’atleta gavanenca ha afegit 23 centímetres a la seva plusmarca catalana i espanyola de llançament de martell amb un millor intent de 71,63 m en la prova inicial a La Nucia. Redondo, que fa sis dies en el campionat català disputat Tarragona ja va batre el rècord amb 71,40 m, ha evidenciat el seu esplèndid moment de forma i ja en la segona temptativa havia arribat a 71,07 m. Amb els 71,63 m, signats en el sisè i últim intent, la llançadora blaugrana s’ha quedat a només 17 centímetres de la mínima per a l’europeu de Munic (71, 80 m).

Gallego, amb 54.87, no ha donat cap opció a les seves rivals, ha rebaixat en 33 centèsimes la seva plusmarca de l’any passat en 400 m tanques i ha ratificat la mínima per al mundial d’Eugene (55.40). Amb aquest registre, la velocista barcelonina es col·loca en el setè lloc del rànquing europeu de l’any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)