Natació

El seleccionador estatal femení, Miki Oca, veu molts aspirants al títol mundial

Miki Oca, seleccionador estatal femení, s’ha mostrat caut sobre les opcions del seu equip, vigent subcampió olímpic, en el mundial de Budapest que s’inicia la setmana vinent. “Hi ha molts equips que volen el mateix que nosaltres i per lluitar pel títol hem d’estar al nostre millor nivell” ha assegurat Miki Oca en una entrevista amb EFE en la trobada amb els mitjans de comunicació que s’ha fet en el CAR de Sant Cugat.

“Com hem comprovat durant tots aquests anys, per arribar lluny hem hagut d’eliminar altres equips de molta qualitat i veig el grup amb la mateixa idea i les mateixes ganes per seguir collint èxits” ha explicat el seleccionador estatal. Aquest any es compleix una dècada del primer gran èxit de la selecció espanyola amb la medalla de plata en els Jocs Olímpics de Londres el 2012 i, a partir d’aquí van arribar l’or en el Mundial de Barcelona 2013, l’or en l’Europeu de Budapest 2014 i així fins a la segona plata olímpica a Tòquio 2021.

Miki Oca ha analitzat una primera fase on la selecció espanyola es veurà les cares amb Tailàndia, França i Grècia, aquest últim el rival més complicat per a les seves jugadores. “No hem jugant mai amb Tailàndia i descobrirem un nou equip abans de competir en el segon partit contra Grècia, que és amb qui ens jugarem quedar primers de grup i, si ho fem, evitaríem el creuament de vuitens” ha comentat. Miki Oca ha reconegut el canvi generacional que s’està vivint en el waterpolo femení espanyol: “Tenim un grup més veterà que porten molts anys, i altres molt joves que estan pujant molt bé, amb perspectiva d’estar en el primer equip”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)