Natació

Carles Coll debuta en el mundial de Budapest amb un 34è lloc en els 100 m braça

El jove tarragoní de 20 anys Carles Coll (CN Sabadell) s’ha estrenat en el mundial de Budapest amb un 34è lloc en els 100 m braça i un registre d’1:02:52, a gairebé un segon de la marca (1:01.59) amb què va guanyar l’estatal de Torremolinos. El millor registre de les sèries matinals ha estat per al neerlandès Arno Kamminga, amb 58.69 i la marca de tall per a les semifinals va quedar fixada en 1:00.70. “En el primer 50 m’he trobat bé, però després del primer viratge m’he quedat una mica enganxat a la paret i m’ha costat una mica seguir amb el ritme. Aquesta prova hi ha dies que et sents amb una bona braçada i altres que no acabes de coordinar bé i avui ha estat un d’aquests dies que et costa una mica més. Queda una setmana i no hem de baixar el cap perquè estem molt motivats amb el relleu”, ha indicat després de la prova. Coll també competirà dimecres en els 200 m braça i dissabte vinent en el relleu espanyol de 4x100 m estils.

En els 50 m papallona, el nedador madrileny del CE Mediterrani Alberto Lozano també ha debutat en un mundial amb un registre de 23.72, que l’han situat en 28a posició. “Ha estat una experiència única, però en els 100 m espero millorar i demostrar que valc molt més que aquests 23.7”, ha comentat el nedador després de la prova. El millor registre de les sèries ha estat per al velocista de Trinitat i Tobago Dylan Carter (22.87).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)