Futbol Americà

Tercera victòria dels Barcelona Dragons en tres partits en la lliga europea

Guanyen per un ajustat 34-32 els Centurions de Colònia

Els Barcelona Dragons han guanyat per un ajustat 34-32 els Centurions de Colònia en el tercer partit de la lliga europea i han sumat la seva tercera victòria. Aquest ha sigut el primer partit que han jugat com a locals en el seu camp de Reus i malgrat anar sempre per davant mai han tingut una avantatge clara. Al final del primer quart s’ha arribat amb un empat (7-7) i al descans amb un 20-14 pels barcelonins. En el tercer període els Dragons s’han distanciat una mica (34-26) i en el darrer els ha tocat patir quan els alemanys s’han situat amb un 34-32 i han tingut un ataca en l’últim minut que ha estat aturat pels barcelonins.