Atletisme

Xènia Benach esmicola la plusmarca catalana de 100 m tanques (13.03)

La vilafranquina ha rebaixat el seu rècord (13.18) en les sèries del campionat d’Espanya a Nerja

La vilafranquina Xènia Benach (València CA) ha esmicolat la seva plusmarca catalana de 100 m tanques (13.03) en les sèries del campionat d’Espanya a Nerja i ha fet tota una declaració d’intencions per trencar la barrera dels 13 segons amb vista a les semifinals (11 h) i la final (12.45 h) de demà. L’anterior rècord de Benach eren els 13.18 segellats el 18 de juny a Gavà. La deixeble de David Ruiz no és gaire lluny de la mínima per a l’europeu de Munic, fixada en 12.94.

Baixa d’Esther Guerrero

La mala notícia per a la delegació catalana és la baixa de la banyolina Esther Guerrero (New Balance), que va notar unes petites molèsties després de la seva reaparició a Castelló (4:05.03) i consenssuadament amb la federació espanyola ha preferit no prendre riscos innecessaris amb vista a futures competicions. “L’objectiu és anar a l’europeu. El mundial era el segon objectiu, però si no hi anem tampoc no passa res. L’Esther té una petita molèstia i venim d’una lesió molt greu. Ha escurçat els terminis de recuperació i ha fet 4:05, que és la millor marca de la temporada, però no podem arriscar-nos a patir una altra lesió que podria ser irrecuperable. Veiem quina evolució té i potser dimarts o dimecres ja pot entrenar-se amb normalitat”, ha explicat Joan Lleonart, el seu entrenador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)