Natació

Colofó de bronze a Budapest

Natació artística. L’equip espanyol de ‘highlight’, amb set catalanes, obté el tercer lloc en la jornada de cloenda d’aquesta modalitat en el mundial, al darrere dels conjunts d’Ucraïna i Itàlia

L’equip espanyol de natació artística va coronar la seva actuació en el mundial amb una medalla de bronze en la rutina de highlight, que posava el colofó a aquesta modalitat esportiva a Budapest. La pugna entre l’equip espanyol i l’italià es va viure una jornada més a la piscina de la capital hongaresa. Si divendres les de Mayuko Fujiki van guanyar la pugna per la quarta plaça en la rutina lliure, ahir les transalpines van vèncer el duel pel subcampionat de highlight, això sí, amb tots dos equips dalt del podi al darrere de la intocable Ucraïna (95,0333).

Al ritme frenètic de la guitarra i la percussió del Thunderstruck d’ACDC, el conjunt estatal va tornar a exhibir els seus progressos, amb acrobàcies de gran dificultat i va rebre una nota de 91,9333, a poc més de tres dècimes de l’esquadra italiana (92,2667). Lluny de relaxar-se després dels Jocs de Tòquio, la selecció estatal ha treballat de valent i el pas endavant s’ha reflectit en aquest mundial. “Aquest resultat ens fa molta il·lusió. Primer perquè és una medalla en un mundial, que aviat és dit, i després perquè és una coreografia que ens dona molta energia i vam insistir per poder-la nedar. El cicle olímpic no va acabar a Tòquio, ens queda molt camí per endavant, hem treballat més que mai, hem millorat i aquests resultats són molt positius amb vista als Jocs de París”, sentencia Paula Ramírez, una de les veteranes de l’equip. A més de Ramírez, les altres components de l’equip van ser les també catalanes Berta Ferreras i Iris Tió (Kallípolis), Abril Conesa i Mireia Hernández (Granollers), Meritxell Mas (les Franqueses), Emma Garcia (CN Sabadell), a més de Blanca Toledano i Cristina Arambula (Canoe) i Alisa Ozhogina (Sevilla).

ELS VESTIDORS

Aquesta rutina ens dona molta energia i en aquest campionat hem fet un pas endavant respecte als Jocs de Tòquio
Paula Ramírez

Emma Garcia i Pau Ribes, abonats al quart lloc

Els catalans Emma García (CN Sabadell) i Pau Ribes (CN Les Franqueses), amb la coreografia del musical Cats, es va quedar a les portes del podi en la final del duet mixt lliure . Amb 87,1333, la nedadora vallesana i el maresmenc van millorar gairebé un punt la nota de la fase preliminar (86,1667), però no van poder accedir a les places d’honor que es van repartir, per aquest ordre: Itàlia, amb Lucrezia Ruggiero i Giorgio Minisini (90,9667), el duet del Japó (89,7333) i el de Xina (88,400). Emma Garcia i Pau Ribes ja havien estat quarts en la final de la rutina tècnica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)