Futbol sala

El Barça remunta amb caràcter a Palma i és brillant campió de lliga (2-4)

El Barça s’ha sobreposat a l’ambient de Son Moix i ha segellat el seu sisè títol de lliga amb un triomf de mèrit a la pista del Palma (2-4), un escenari d’alta dificultat on ha sabut remuntar un 1-0 i un 2-1 per situar el 2-0 en el global de l’eliminatòria després d’haver vençut per 4-2 en el primer partit al Palau. El Barça completa una temporada excepcional en què ja havia guanyat la supercopa, la copa d’Espanya i la lliga europea, en el debut de Jesús Velasco a la banqueta.

Higor ha penalitzat les pèrdues del Barça amb el primer gol del partit (1-0 en el 12’), un cacau imparable. L’equip de Jesús Velasco duia el pes i fins i tot generava cert perill en trets exteriors, però la pressió del Palma sobre la sortida de pilota feia mal. Lozano, robant una pilota i rematant a boca de canó el xut de Marcenio i ha empatat (1-1 en el 15’). Però Diego Nunes ha marxat de Lozano per la part dreta de l’atac balear amb una gran velocitat i el seu xut centrat però potent ha passat per sota les cames de Dídac (2-1 en el 17’). El Barça ha acabat la primera part millor que el rival i ha trobat sovint Dyego, amb metres per fer de les seves i que ha generat perill amb la seva clàssica acció per l’esquerra de l’atac. En el 2-2 (18’), ha marxat per dins i Lozano ha engaltat el rebuig amb ràbia. Tots dos equips han acabat el primer temps amb cinc faltes. Jesús Velasco ha demanat temps mort a 4 segons del so de la botzina. El Barça ha fet una jugada estudiada que ha acabat sense conseqüències.

Mancuso ha obligat Dídac a lluir-se ja en el segon temps. I Dyego ha estat a punt de generar el tercer amb el seu mètode habitual, altre cop marxant per dins i fent una centrada enverinada. Dídac (30’) ha evitat el gol del perillós Higor en una fase d’intercanvi de cops. Fabio ha evitat el tercer del Barça en un contraatac molt ben portat per Lozano i rematat per Adolfo. Pito ha situat per primera vegada per davant el Barça (2-3 en el 32’) empenyent al segon pal el rebuig del porter del Palma en un xut de l’omnipresent Lozano.

Matheus, quan no calia, ha comès la cinquena del Barça a 6:50 del final. El temps ha transcorregut amb un Barça sòlid, fins que a 2:15, Antonio Vadillo, el tècnic local, ha ordenat atac de cinc veient que el partit se li esmunyia. Dídac ha estat providencial a 30 segons del final evitant la pròrroga i Dyego, quan faltaven 12 segons, ha marcat el 2-4 en la recuperació des del seu propi camp i ha segellat la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)