Waterpolo

L’equip espanyol goleja el Kazakhstan (1-14) i se les heurà amb els Estats Units en els quarts de final

El parcial del tercer quart (0-7) ha estat definitiu

La selecció espanyola, amb onze jugadores catalanes, ha superat el Kazakhstan per un contundent 1-14 (0-4, 1-2, 0-7 i 0-1) i com ja estava fixat dimarts (16 h) haurà de jugar els quarts de final contra el totpoderós conjunt dels Estats Units, vigent campió olímpic i mundial. L’equip de Miki Oca ha pres la iniciativa des del primer moment, però al descans el partit encara era obert (1-6). El parcial del tercer quart (0-7), però, ha estat definitiu i ha segellat el bitllet del conjunt estatal als quarts de final, en què haurà d’oferir la seva millor versió si vol entrar en la pugna per les medalles. Les golejadors de l’equip espanyol han estat: Bea Ortíz (4), Judith Forca (3), Paula Camus (2), i Anni Espar, Irene González, Elena Ruiz, Pili Peña i Paula Leitón (1). L’anècdota del partit és que en el tram final l’àrbitre Harvey Hinds ha ensopegat, s’ha torçat el turmell i ha hagut de ser retirat en llitera.

Després del partit, la terrassenca Bea Ortíz ha fet la valoració del pas endavant de l’equip estatal: “Ja som a quarts i ara caldrà tenir el cap fred i concentrar-nos plenament en els Estats Units. Sabem com son, hem jugat moltes vegades contra elles, tenim l’objectiu molt clar i anirem al màxim.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)