Tennis

Soriano i Córdoba guanyen el títol al CT d’Aro

Tennis. La madrilenya i el valencià s’adjudiquen el campionat d’Espanya cadet. El gironí Luis García Páez obté el subcampionat

La madrilenya Marta Soriano (3) i el valencià Carlos Córdoba (8) van guanyar ahir el títol de campions d’Espanya de la categoria cadet en el campionat que s’ha disputat al Club Tennis d’Aro. Soriano va superar en la final la mataronina Ruth Roura (4) per 6-1 i 6-4, mentre que Córdoba va derrotar el tennista gironí Luis García Páez (4) per 6-4 i 6-4. Un dels testimonis d’excepció de les finals va ser l’excampió de Roland Garros Albert Costa.

El títol del quadre de dobles femenins, se’l van endur l’asturiana A. Martínez i la maresmenca Roura superant en la final J. Genís i M. Genís i, el masculí, els catalans Luis García i l’ampostí Roger Pascual, que es van desfer de la parella Adelino-Palomar. El campionat ha suposat un repte organitzat per al club en una setmana en què s’ha gaudit d’un gran nivell de tennis.