Waterpolo

El Barceloneta masculí i el Terrassa femení guanyen la medalla d’or en l’estatal infantil

En les dues categories el podi ha estat completament català

El CN Atlètic Barceloneta masculí i el CN Terrassa femení han guanyat la medalla d’or en el campionat d’Espanya de la categoria infantil que s’ha disputat a Màlaga. En les dues categories el podi ha estat completament català. En la categoria masculina el Barceloneta ha superat en la final el CN Sabadell per 9-5. La tercera posició l’ha aconseguit el CN Barcelona que ha superat per 11-1 el CE Mediterrani en el partit pel tercer i quart lloc. En les semifinals el Barceloneta ha derrotat el Mediterrani per 11-7, mentre que el Sabadell s’ha imposat al Barcelona per 10-8.

En la categoria femenina el títol estatal infantil l’ha guanyat el CN Terrassa al superar en la final l’UE Horta per 4-3. Ha completat el podi català el CN Sabadell que ha guanyat el partit pel tercer i quart lloc al Boadilla per 5-1. En la semifinal el Terrassa ha superat el Boadilla per 5-2, i l’Horta al Sabadell per 6-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)