Handbol

El Barça ja coneix els setze clubs que jugaran la pròxima edició de la Champions

La sol·licitud del BM Granollers, que havia rebut una invitació de l’EHF, no ha estat entre les escollides i jugarà la Lliga Europea

La Federació Europea d’Handbol ha donat a conèixer avui els setze clubs que disputaran la pròxima edició de la Champions, amb el Barça, vigent campió de la fase final a Colònia al capdavant. A més de l’equip blaugrana hi havia nou clubs més que ja tenien la plaça fixa: el Kielce polonès, el Kiel i el Magdeburg alemanys, el París Saint-Germain, el Pick Szeged hongarès, el Porto portuguès, el Dimano Bucarest romanès i el GOG danès. A aquests equips s’hi han afegit: el Veszprém (Hongria), el Nantes (França), l’Aalborg (Dinamarca), el Wisla Plock (Polònia), el Zagreb (Croàcia), l’Elverum (Noruega) i el Celje (Eslovènia).

Com s’intuïa, el Fraikin BM Granollers, que havia rebut la invitació de l’EHF perquè presentés la seva sol·licitud, no ha estat entre els set escollits. En tot cas i gràcies a la seva gran temporada, accedirà directament a la fase de grups de la Lliga Europea, la segona competició. També han quedat fora l’Sporting de Portugal, el Kadetten Schaffhausen suís, el Minaur Baia Mare romanès i l’Ystads suec. A l’hora de l’elecció, s’han tingut en compte factors com la seu, la televisió, resultats en anteriors competicions europees i gestió de productes i continguts digitals d’acord amb la normativa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)