Gimnàstica

Quarts llocs pels equips de gimnàstica i tennis de taula, amb catalans, en els Jocs Mediterranis

Els equips espanyols masculins de Gimnàstica artística i tennis de taula, amb esportistes catalans, han finalitzat en la quarta posició en els Jocs Mediterranis que s’estan disputant a Orà, Algèria.

L’equip de gimnàstica, amb Joel Plata i Thierno Diallo, ha acabat quart la prova per equips amb 241.900 punts i s’ha quedat a un sol punt de França que s’ha emportat la medalla de bronze amb 242.900. El títol ha sigut per Turquia amb 251.250 punts. Joel Plata ha acabat el 12è amb 78.5 punts i Thierno Diallo ha sigut el 13è amb 78.4 i tots dos s’han classificat pel concurs complert.

L’equip espanyol masculí de tennis de taula, amb l’igualadí Joan Masip, ha finalitzat en la quarta posició al perdre el partit per la medalla de bronze contra Grècia per 1-3. En els quarts de final Espanya ha guanyat Itàlia per 3-2, i en la semifinal ha perdut contra Eslovènia per 0-3. En la categoria femenina l’equip espanyol en el que hi ha la gironina Sofia-Xuan Zhang ha perdut en els quarts de final per 1-3 contra Sèrbia.

En boxa el terrassenc Martín Molina s’ha classificat pels quarts de final de la categoria -52 kg al derrotar per 2-0 l’egipci Ahmed Ismail.

En la jornada de diumenge l’equip espanyol de gimnàstica artística amb les catalanes Alba Petisco, Lorena Medina i Clàudia Villalba van guanyar la medalla de bronze. Van acabar terceres amb 148.450, per darrera d’Itàlia (161.950) i França (156.600), i mantenint una bonica lluita amb Turquia que va acabar quarta amb 146.700.