Futbol sala

Carlos Ortiz renova per una temporada més amb el Barça

El tanca madrileny, de 38 anys, ha contribuït decisivament en el pòquer històric del club

El tanca madrileny Carlos Ortiz, de 38 anys, ha contribuït decisivament en el pòquer històric del Barça i s’ha guanyat la renovació per una temporada més. Ortiz ha ofert un rendiment impecable en els moments clau i exercint de líder al vestidor. Ha jugat 39 partits sobre 50 possibles amb el Barça i ha marcat 7 gols. També ha disputat el mundial i l’europeu i ha decidit retirar-se de la selecció espanyola amb 215 internacionalitats, un rècord absolut.

En declaracions al lloc web del club, el jugador valora la seva continuïtat al Barça: “Estic molt content amb la renovació, ha sigut un gran any a nivell col·lectiu i també a nivell personal. He encaixat molt bé al vestidor, el grup humà és espectacular i tenia moltes ganes de seguir un any més i de demostrar-me a mi mateix i a tothom que puc seguir donant un bon nivell i ajudar el club a seguir guanyant títols.” I afegeix: “No em plantejo el futur. Aquesta temporada m’ha anat bé així. Em vaig proposar gaudir de cada partit, cada entrenament i cada viatge com si fossin els últims i el meu cap ho ha agraït perquè he estat centrat en el que tocava: aportar el màxim possible al grup. Vull seguir igual i el futur ja dirà.” “A nivell personal em vull centrar en el club després d’haver deixat la selecció i crec que físicament agrairé els moments de recuperació, mentre que a nivell grupal l’exigència i l’ambició són màximes per seguir fent història la temporada que ve”, sentencia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)