Tennis

Guiomar Maristany lluitarà per l’or de dobles en els Jocs Mediterranis d’Orà

La tennista barcelonina, formant parella amb la gallega Jessica Bouzas, ha superat les semifinals després de vèncer la parella tunisiana, per 6-4 i 6-3

La catalana Guiomar Maristany i la gallega Jessica Bouzas s’han imposat en les semifinals a les tunisianes Chiraz Bechri i Feryel Ben Hassen, per 6-4 i 6-3, i lluitaran per l’or en els Jocs Mediterranis d’Orà (Algèria). En la sessió matinal, Maristany ja s’havia guanyat l’accés a les semifinals del quadre individual en vèncer la italiana Aurora Zantedeschi, per un contundent 6-0 i 6-1.

Abonats al cinquè lloc

Més enllà de la tennista barcelonina, bona part del esportistes catalans que han intervingut en la sisena jornada de competició a Orà s’han abonat a la cinquena plaça. En la categoria de 52 kg de boxa, el terrassenc Martí Molina ha perdut un combat molt igualat en els quarts de final contra l’italià Federico Emilio Serra (2-1) i s’ha quedat fora de la pugna per les medalles. També s’han hagut de conformar amb un diploma el gimnastes: Joel Plata (CG Sant Boi), cinquè en terra (14,100) amb la mateixa puntuació que el mallorquí Nicolau Mir i a una dècima del podi; Thierno Boubakar Diallo (Egiba), cinquè en cavall amb arcs (13,950); i Alba Petisco (CG Les Moreres), cinquena en terra (12,950). En el tir en arc recorbat, la tarragonina Elia Canales, formant equip amb Leyre Fernández i Irati Unamunzaga, també ha acabat en cinquè lloc després de perdre en els quarts de final contra França.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)