Waterpolo

Redempció amb golejada contra França

Waterpolo. L’equip espanyol es jugarà la cinquena plaça del mundial contra Austràlia

França 5 Espanya 18

FRANÇA:Vidal; Millot, Fitaire, Bouloukbachi, Guillet (1), Benlekbir (1), Dhalluin (1), Battu (1), Vernoux, Bahia, Radosavljevic, Daule (1) i Collas.ESPANYA:Ester; Nogué (2), Espar (3), Ortiz (3), Nona, González (1), Ruiz (3), Peña, Forca (3), Camus (2), Maica, Leitón (1) i Terré.PARCIALS:1-3, 2-3, 1-5 i 1-7.

Després d’haver quedat fora de la pugna per les medalles, l’equip espanyol es va redimir amb una golejada en tota regla contra França i demà es jugarà la cinquena plaça del mundial contra Austràlia (a les 17 h), que va superar Grècia (16-14) en els penals. Amb un gran treball defensiu i un joc coral en atac, el conjunt de Miki Oca va anar de menys a més, al contrari que el rival, que progressivament va anar perdent pistonada.

Espanya-Croàcia (19.30 h)

D’altra banda, la semifinal masculina que Espanya ha de disputar avui contra Croàcia es jugarà finalment a les 19.30 h i no a les 21 h com estava inicialment programada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)